Araçlarına giren yılanla Muş’tan İstanbul’a kadar seyahat ettiler

Muş'tan İstanbul'a hareket etmekte olan otomobilin kaputundaki yılan, seyahat eden aileye hem heyecan hem de korku dolu anlar yaşattı. Yılanla birlikte yapılan tuhaf yolculuk telefon kamerasına yansıdı. 

YAŞAM 29.07.2021, 14:23 30.07.2021, 09:24
Araçlarına giren yılanla Muş’tan İstanbul’a kadar seyahat ettiler

Muş'tan İstanbul'a gitmekte olan Işık ailesi, otomobil kaputundan cama doğru sürünmeye çalışan yılanı fark edince şoke oldu. 

Korku ve heyecan bir arada

Yılanla birlikte seyahat eden Işık ailesi hem heyecan hem de korku dolu anlar yaşadı. Araç sürücüsü İbrahim Işık ile birlikte ailesi, yılanı araçtan için uğraşsalar da bunu bir türlü başaramadılar. Seyahatlerini İstanbul’a kadar sağ salim tamamlayan Işık ailesi, yol süresince aralıklarla görünen ve daha sonra kaybolan yılanın otomobilden uzaklaşıp uzaklaşmadığını anlamadıklarını kaydetti. Aile, park halindeki araca yılan yüzünden yaklaşmaya korktuklarını ifade etti.

“İlk başta kertenkele sandım”

Otomobil sürücüsü İbrahim Işık, “İlk başta kertenkele zannettim. Ardından bizimle bayağı savaştı. Malatya’ya kadar onunla savaştık. Ardından birdenbire kayboldu. Bingöl’den Elazığ’a kadar yolculuk yaptı bizimle. Ben Malatya’da itfaiye gittim fakat bulamadık. İçeride mi şu an değil mi ondan emin değiliz. Burada kaç gündür bekledik ancak bir şey göremedik. Fakat hâlâ korkuyla arabaya kimse yaklaşamıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)