Aracını yayaların üzerine sürdü, otomobil takla atınca kaçtı 

Sancaktepe’de bir sürücü, yoldaki vatandaşların üzerine aracını sürdü. Kısa sürede direksiyon hakimiyetini kaybeden öfkeli vatandaş, aracını takla atmış hale kaldırımda bırakıp kaçtı.  

YAŞAM 31.10.2021, 10:03 01.11.2021, 09:24
Aracını yayaların üzerine sürdü, otomobil takla atınca kaçtı 

İstanbul Sancaktepe Veysel Karani’de gece saatlerinde gerçekleşen olayda 34 ELF 445 plakalı bir aracın sürücüsü, seyir halinde iken kaldırımdaki vatandaşlarla tartıştı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte sözlü tartışma son buldu. Fakat öfkesi dinmeyen sürücü, aracını tartıştığı kişilerin üzerine sürdü. 



Araç, kaldırıma çarpıp takla attı 

Kendilerine son hızda gelen otomobili fark eden vatandaşlar çevreye kaçışırken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce kaldırıma çarptı sonra da aracıyla takla attı. Yol kenarındaki lokantanın camına çarparak duran sürücü araç içerisinden güç bela çıksa da hiçbir şey olmamış gibi kaçarak bölgeden uzaklaştı.  

Olayın gece saatlerinde gerçekleşmesi olası bir faciayı önlerken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçtan kaçan sürücü hakkında işlem başlatılırken araç, ekipler tarafından yoldan çekildi. Bu yaşananlar, çevredekiler tarafından kamera kaydına alınırken olayı anlatan kişiler ise baştan sona görgü tanıdığı olan vatandaşlardı. 

Yorumlar (0)