Aracın üstüne bırakılan cips kutusundan 2 bin 939 TL çıktı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir sağlık personeli, aracının üstüne bırakılan cips kutusunda 2 bin 939 TL buldu ve hemen emniyeti arayarak sahibine ulaştırılması için parayı polis ekiplerine teslim etti.

YAŞAM 08.05.2021, 11:02 10.05.2021, 09:44
Aracın üstüne bırakılan cips kutusundan 2 bin 939 TL çıktı

Bursa’da bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana gelen olayda, bir hastanede sağlık personeli olarak çalışan 22 yaşındaki Samet Z., alışveriş merkezinin otoparkına park ettiği aracının üstünde bir cips kutusu buldu.

İçinden 2 bin 939 TL çıktı

Alışveriş merkezinin otoparkına park ettiği aracının üstüne cips kutusu bırakılan sağlık personeli Samet Z.., açtığı kutunun içinde para olduğunu fark etti. Ardından polisi arayan Samet Z., ekiplerin yaptığı sayımın ardından tutanak tutuldu ve Samet Z., parayı polis ekiplerine teslim etti.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından yapılan incelemelerde aracın üstüne bırakılan kutunun içinde 2 bin 939 TL olduğu tespit edildi.

“Ekipler, paranın sahibini bulacak”

Cips kutusunu bulan Samet Z., olaya ilişkin şunları söyledi:

“Hastaneden çıkış yaptıktan sonra eve gitmek için aracımın yanına geldim. Aracın üstünde bir cips kutusu gördüm. Çöp zannettim ama içini açınca para dolu olduğunu gördüm ve hemen polisi aradım. Ekipler hemen geldi ve tutanak tutuldu ardından paranın sahibi bulunacak.’’

Yorumlar (0)