Aracın camından fırlayan 3,5 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

Manavgat-Akseki karayolunda aracın yağıştan kayganlaşan yolda takla atması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi yaralandı. Kaza esnasında aracın camından fırlayan ve beton zemine düşen 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay mahallinde feci şekilde can verdi.

YAŞAM 01.06.2021, 22:00 02.06.2021, 14:39
Aracın camından fırlayan 3,5 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

Korkunç kaza, Konya’dan Antalya yönüne doğru seyir halinde olan Mehmet Tuncer’in idaresindeki '42 DUV 27' plakalı aracın, Akseki-Güçlüköy Mahallesi'ne bağlı Manayıt mevkisi girişinde yağıştan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde meydana geldi. 

Beton zemine düştü

Aktarılan bilgiye göre, karşı şeride geçen araba, yol kenarında konumlanan beton yağmur suyu tahliye kanalına girdikten sonra takla atıp kanal içerisinde kaldı. Kaza esnasında otomobilin camından fırlayan ve kanalın beton zeminine düşen 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay mahallinde hayatını kaybetti.

4 kişi yaralandı

Sürücü Mehmet Tuncer’in yanı sıra arabada yolcu olarak bulunan H.Ö. E.Ö. ve F.T. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin olay bölgesindeki müdahalesinin akabinde ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

“Küçük çocuk camdan fırladı"

Diğer yandan, araçlarıyla Seydişehir’e gittikleri esnada kazaya şahit olan aile, kazanın üzerinden uzun bir zaman geçmesine karşın hâlâ kendilerine gelemezken, aile mensuplarından biri gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaza esnasında ailesi ile birlikte Manavgat’tan Seydişehir yönüne doğru gitmekte olan Şule Nevruz, kaza yapan otomobilin yağmurdan kayganlaşan yolda kayıp kendi şeritlerine geldiğini söyleyerek, “Bir anda kayarak üzerimize doğru gelmeye başladı. Bizim arabamıza çarpmaktan son saniyede kurtuldu. Yoldan çıkarak beton zemine çarptıktan sonra takla attı. Bu esnada küçük çocuğun camdan fırladığına şahit oldum. Koşarak yanına gittiğimde yapacak bir şey kalmadığını gördüm. Ambulans geldi ve yaralananları götürdü." sözlerini sarf etti. 







Yorumlar (0)