Arabaya çarpan top yüzünden Esenyurt'ta kanlı kavga

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, küçük çocukların oynadığı topun, bir otomobile çarpmasıyla iki aile arasında çıkan kavgada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

YAŞAM 13.04.2021, 16:19 14.04.2021, 09:28
Arabaya çarpan top yüzünden Esenyurt'ta kanlı kavga

Esenyurt’ta meydana gelen olayda, çocukların oynadığı topun bir araca çarpmasının ardından iki aile arasında kavga çıktı.

1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı

Pazar günü Esenyurt’ta meydana gelen olayda, sokağa çıkma yasağı esnasında oyun oynayan çocukların topu, otomobile çarptı. Otomobiline top çarpan araç sahibi, çocuklara bağırıp topu arabaya atan küçük çocuğu da darp etti. Ardından darp edilen çocuğun babasının olaya tanık olması üzerine iki aile arasında büyük bir kavga çıktı. Birbirine sopa, taş, saksı ve balta ile saldıran ailelerin bu kavgasını gören çevredeki vatandaşlar, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İki aile arasında çıkan ve sopaların, baltaların da kullanıldığı kavgada, mahallelilerin de kavgaya dahil olmasının ardından olay büyüdü. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda 3 kişi gözaltına alınırken 1’i ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Polis ekipleri, olay yerine gelip kavga edenleri ayırırken 3 kişiyi de gözaltına aldı. Çıkan kavga esnasında yaralanan 5 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. 

Yorumlar (0)