Arabasını çamaşır suyuyla yıkadı, fenalaşıp öldü

Otomobil tamircisi Mesut S., aracını çamaşır suyuyla yıkadıktan bir süre sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Mesut S., sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

YAŞAM 22.03.2021, 14:28 23.03.2021, 10:38
Arabasını çamaşır suyuyla yıkadı, fenalaşıp öldü

Antalya’da bir otomobil tamircisini aracını çamaşır suyuyla yıkayınca fenalaştı. Hastaneye kaldırılan otomobil tamircisi, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde meydana gelen olayda evli ve bir çocuk babası Mesut S. (41), hafta sonu kirlenen aracını yıkamak için evinin önüne indi. Pandemi nedeniyle de otomobilini yıkarken çamaşır suyunu da kullandı.

Serum tedavisi görüp evine döndü!

Otomobilinin içini ve dışını çamaşır suyu ile yıkadıktan sonra evinin bahçesinde kahvesini içen Mesut S., uykusunun geldiğini söyleyerek evine çıktı. Öğle saatlerinde fenalaşan Mesut S., hastanede serum tedavisinin ardından tekrar evine döndü. 

Kalp masajı yapıldı!

Mesut S., akşam saatlerinde tekrar fenalaşarak eşine ‘Ben fenalaştım’ dedi. Eşi de 112 Acil Çağrı Merkezi’ne olayı bildirmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. Kalp masajı yapılan Mesut S., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar (0)