Arabadan kapı dışarı çıktı, önüne atladı!

İstanbul Esenyurt’ta bir vatandaş, yoğun kar yağışından kaynaklı aracını durdurmak için, sıra dışı bir seçeneğe başvurdu. Aracını kullanırken direksiyondan indi ve aracının önüne atladı.

YAŞAM 16.02.2021, 14:26 17.02.2021, 09:11
Arabadan kapı dışarı çıktı, önüne atladı!

İstanbul Esenyurt’ta yoğun kar yağışı, arabası olanlara zor anlar yaşattı. İlçede bir yol, aşırı buzlanma nedeniyle adeta buz pistine dönüşünce, araçlar da bir anda kaymaya başladı. Bir kişi de aracını kullanırken, arabasının bir anda kaymaya başladığını fark etti. Arabasından inen vatandaş, aracının önüne atladı ve onur durdurmaya çalıştı. Araç başka araçlara çarparak dururken, o anlar da çevrede oturan başka bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Arabalar bir anda kaymaya başladı

Aynı yolda bu kez bir başka aracında kaydığı görüntülendi. Yine aynı noktadan çekilen görüntüde, bir servis minibüsünün yolda kayarak döndüğü görüldü. Olay anını görüntüleyen vatandaş, ofiste çalıştıkları sırada arabaların kaymaya başladığını gördüklerini belirtti.

Bir kişinin arabasından inerek el frenini çektiğini ve aşağıya indiğini gördüklerini söyleyen vatandaş, o arabanında bir anda kaymaya başladığını fark ettiklerini söylerine ekledi. Aracın ancak diğer arabalara çarparak durduğunu söyleyen vatandaş, araç sahibinin arabayı durdurmak için önüne atladığını sa belirtti.

Yorumlar (0)