Apple, yeni reklam yüzünü Trabzon'da buldu

Trabzon’da öğrenim görmekte olan 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın yeni reklam yüzü oldu. Topal, reklam çekimleri için 20 Nisan tarihinde ABD'ye gidecek.

YAŞAM 05.04.2021, 22:07 06.04.2021, 11:56
Apple, yeni reklam yüzünü Trabzon'da buldu

Milyonlarca kişi arasından reklam filmi için seçilmenin mutluluğunu yaşayan Topal, hedefinin ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getirerek, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Trabzonspor’un altyapısında 2013 yılından bu yana futbol oynayan Trabzonspor Lisesi 11'inci sınıf talebesi Mustafa Mert Topal, Apple’ın sanal ortamda başlattığı reklam yüzü ilanına şubat ayında başvuruda bulundu. Başvurusunun kabul görmesinin ardından 20 Nisan tarihinde ABD’ye çağırılan Topal, milyonlarca kişi arasında seçilmiş olmanın kendisini gururlandırdığını söyleyerek, “Antrenmandan eve dönmüştüm. Aklıma bir anda Apple'ın ilanı geldi. Sanal ortamda başvuruda bulundum. Kısa bir süre sonra geri dönüş yaptılar, başvurumu onayladıklarını söylediler. Ardından birkaç mülakata girdim. Mülakatlar da olumlu olarak sonuçlandı ve durumu aileme de söylemeye karar verdim. Ailem bu durum karşısında çok mutlu oldu. Bu ayın 20'sinde oradayım." ifadelerini kullandı.

Ülkemizden seçilen tek kişi

Ülkemizden seçilen tek tek kişi olduğunu dile getiren Topal, “Aslında başvuruda bulunurken aileme söylemedim. Milyonlarca kişi arasından seçilmeyi beklemiyordum açıkçası. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Tabii öncelikle her şeyin hayırlısı diyorum. Mankenlik başvurusu da yapmayı düşünüyorum." dedi. 





Yorumlar (0)