Antalya’da tatil yapan aile, çocuklarının görüntülerini çeken şahsa saldırdı 

Antalya’da bir otelde tatil yapan aile, bir kişinin çocuklarının görüntülerini çektiğini belirterek şahısları darp etti. 

YAŞAM 04.06.2021, 15:08 05.06.2021, 14:19
Antalya’da tatil yapan aile, çocuklarının görüntülerini çeken şahsa saldırdı 

Antalya Muratpaşa Lara’da bir otelde tatil yapan aile, yabancı uyruklu bir kişinin çocuklarının görüntülerini çektiği fark etti. Fotoğraf ve video çektiklerini gören aile, yabancı uyruklu şahıs telefonla konuşurken sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu.

Aile, yabancı uyruklu adama sözlü ve fiziksel saldırı yaptıkları sırada da telefonla durumu kayıt altına aldı. Kadın, görüntü alan şahsa tekme atarken ”pedofili” diye bağırdı. 



Olay, sosyal medyaya taşındı

Şahsa yapılan saldırı ve şahsın görüntüleri, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Otel yönetimi, aile ve şahsın arasına girerek daha fazla olay çıkmasını engelledi. Ardından yönetim, çocukların hassas nokta olduğunu ve bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeden şahsın tesis dışı edildiğini ayrıca yabancı uyruklu şahıs ve beraberindekiler hakkında Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunulduğunu belirtti.

Otelin avukatı, olayın takipçisi olurken otele çağrılan ekipler, 3 ailenin ifadelerini aldı. 3 aile de yabancı uyruklu 2 kişiden şikayetçi oldu. Şahıslar hakkında “kişisel verilerin kaydedilmesi” suçu kapsamında işlem başlatıldı. 

Yorumlar (0)