Antalya’da sokağa tuvaletini yapan adamı hırsız sanıp dövdüler

Antalya’da, alkolün etkisiyle sokağa iç çamaşırı ile çıkarak bir dükkânın kapısına tuvaletini yapan şahıs, bölge halkı tarafından hırsız sanılıp darp edildi. 

YAŞAM 27.08.2022, 16:34 29.08.2022, 08:50
Antalya’da sokağa tuvaletini yapan adamı hırsız sanıp dövdüler

Edinilen bilgilere olay, Manavgat ilçesinde yer alan Fevzipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde alkolün etkisiyle bilinçsiz hareket etmeye başlayan bir şahıs, iç çamaşırı ile dışarı çıkarak bir dükkânın kapısına tuvaletini yaptı. O sırada dükkâna yakın bir noktada çöp döken bir kadın, iç çamaşırlı adamın dükkânın kapısını zorladığı düşündü. Kadının, “Hırsız var” diye bağırması sonrası tüm mahalle ayağa kalktı. 

Kimse şikâyetçi olmayınca serbest bırakıldı

Kadının bağırması üzerine panikleyen alkollü şahıs, susması için onun üzerine doğru yürüdü. O esnada diğer dükkânlardan ve evlerinden çıkan vatandaşlar, şahsı hırsız zannedip üzerine doğru koşmaya başladı. Bu esnada bağıran kadının yakını olduğu öğrenilen bir vatandaş, alkollü adamın üzerine yürüyerek tekme ve yumruk attı. Bir süre darp edilen adam, araya diğer vatandaşların girmesi sayesinde kurtuldu. Olay yerine gelen ekipler, alkollü vatandaşı alarak polis merkezine götürdü. Şüpheli şahıs, kimsenin şikâyetçi olmaması sebebiyle kısa süre içerisinde yeniden serbest bırakıldı. 





Yorumlar (0)