Antalya’da karlı dağların gölgesinde deniz keyfi 

Hafta sonunu fırsat bilip Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahiline giden yerli ve yabancı turistler, karlı dağ zirvelerinin gölgesinde deniz keyfi yapıyor. Balık tutan, tekneyle gezen ve hatta 20 derece sıcaklıktaki denizde yüzen vatandaşlar, şehirde yaz ve kış manzaralarının bir arada olmasının tadını çıkartıyor. 

YAŞAM 26.12.2021, 14:08
Antalya’da karlı dağların gölgesinde deniz keyfi 

Antalya’da kış mevsimini iyiden iyiye hissettiren 10 derecelik hava ile ilkbaharın 20 derecelik sıcaklığını barındıran Akdeniz, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Hafta sonu olmasını fırsat bilerek şehrin dünyaca ünlü Konyaaltı sahiline gelen vatandaşlar, Türkiye’nin diğer bölgelerinin aksine sıcaklığın tadını çıkartıyor. Özellikle çocukların keyifli vakit geçirmesine vesile olan hava, güzel anlar yaşatıyor. 



Nem oranı yüzde 51 

Şehir verilerini ölçen uzmanlar, kentin nem oranının yüzde 51 olduğunu aktarıyor. Konyaaltı manzaralı dağların zirvesini kaplayan bembeyaz kar eşliğinde yüzen vatandaşlardan bazıları balık tuttu bazıları da tekne gezisi yaptı. Vatandaşların denizden çıkmasına müsaade etmeyen sıcaklığın, bu hafta sonuna doğru düşmesi ve yağışların başlaması bekleniyor. 



Yorumlar (0)