Antalya’da ikiz hortumlar kameralara yansıdı 

Antalya Serik’e kıyısı olan Akdeniz’in iki farklı noktasında ortaya çıkan hortum, vatandaşların kameralarına yansıdı. Karaya ulaşmadan gözden kaybolmaları mucize olan hortumlar, izleyenleri dehşete düşürdü. 

YAŞAM 06.12.2021, 15:21 07.12.2021, 09:16
Antalya’da ikiz hortumlar kameralara yansıdı 

Antalya’nın Serik ilçesinde kıyı yakınlarında “ikiz hortumlar” görüntülendi. Deniz üzerinde yükselen hortumlar, Boğazkent mahallesi açıklarında iki farklı noktada ortaya çıktı. Vatandaşların cep telefonları tarafından kaydedilen hortum, yaklaşık yarım saat boyunca etkisini sürdürdü.  

Karaya ulaşmadan kayboldu 

Hortumların karaya ulaşmasından endişelenen vatandaşlar o anları cep telefonları ile kaydetti. Kaydedilen görüntüler ile sosyal medya platformlarında servis edildi. Videoyu gören sosyal medya kullanıcıları “dehşete düştüklerini” ifade eden yorumlarda bulundu. 

Lodosu ucuz atlatmıştı 

Ülke genelinde geçtiğimiz hafta görülen lodos, özellikle kıyı şehirlerinde büyük tahribatlara sebep olmuştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kıyı şehirleri için bu hafta da uyarı yayınladı ve lodosa hazırlıklı olunması gerektiğini aktardı. Antalya ise bu lodostan adeta kıl payı kurtulmuştu. 
 

Yorumlar (0)