Antalya’da gece yarısı manzarasının sonu 15 metrelik uçurum oldu

Antalya’da falezlere çıkarak manzara izlemek isteyen bir vatandaş, dengesini kaybederek 15 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Deniz polisi, kara polisi, itfaiye ve sağlık ekiplerini seferber eden vatandaş kayalıklardan kurtarılırken meraklı izleyiciler de görevlileri alkışlayarak tebrik etti.

YAŞAM 15.05.2022, 01:08 15.05.2022, 14:33
Antalya’da gece yarısı manzarasının sonu 15 metrelik uçurum oldu

Dün 22.30 saatlerinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Karaalioğlu Parkı falezlerinde yaşanan olayda Uğur Ü. (39) isimli şahıs, manzara izlemek için falezlerin üzerine çıktı. Burada bir süre fotoğraf çeken vatandaş sonrasında manzara izlemek istedi. Ancak o sırada dengesini kaybederek 15 metrelik yükseklikten kayalık alana düştü. Kayalıklara düştükten sonra da kendinde olan şahıs, bağırarak çevredekilerden yardım istedi. 



Onlarca görevli, vatandaşı kurtarmak için ter döktü

Yardım çığlığını duyan çevredekiler sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yaralı olduğu düşünülen şahsa karadan ulaşılamaması ihtimaline karşılık deniz polisinden de yardım istendi. Ekipler ilk olarak şahsın tam konumunu belirledi ardından halat sistemini kullanan itfaiye ekipleri, Uğur Ü.’nün yanına ulaştı. İtfaiye ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ardından kaşık sedyeye konan şahıs, yukarı çekildi. 39 yaşındaki vatandaş, çevredekilerin ve ekipleri yardımıyla düzlüğe çıkartıldı. Ambulansa alınan kişi, hastaneye kaldırıldı. O anlarda çevredekiler, itfaiye ve polis ekiplerini alkışlayarak tebrik etti.

Yorumlar (0)