Antalya’da balkondan atlayan kadın konuştu: Abime sinirlendim

Antalya’da geçtiğimiz gün kilitli kaldığı evin balkonundan aşağıya atlayan kadın olay anına dair konuştu.

YAŞAM 13.02.2021, 16:31 14.02.2021, 14:28
Antalya’da balkondan atlayan kadın konuştu: Abime sinirlendim

Antalya Manavgat’ta gerçekleşen olayda, kaldırımda yürüyen ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir vatandaş, balkondan düşen bir kadının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İsminin Sibel Gezici olduğu bilinen kadın 2 katlı bir evin birinci kat balkonundan kaldırıma düştü.

Kadının yardımına ilk olarak birkaç saniye öncesinde altında kalmaktan kurtulan adam ve çevredekiler koştu. Sibel Gezici 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Taburcu oldu

Kadın, hastanede gerçekleştirilen kontroller sonrası önemli bir sağlık probleminin olmadığının tespit edilmesi sonrası taburcu oldu. Gezici’nin abisinin kapıyı kilitlemesinin ardından dışarı çıkmak amacıyla balkondan aşağıya sarktığı esnada elinin kayması sonucunda kaldırıma düştüğü belirlendi.

Sibel Gezici olayın ardından üç gün geçtikten sonra hırsızlık olayına karışan abisini beklediği Manavgat Adliyesi’nin önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Olay anını anlattı

Sibel Gezici abisiyle tartışıp olay günü kavga ettiklerini söyleyerek, “Abim çok sinirli bir kişidir. Kavga ettikten sonra kapıyı kilitleyip gitti. Dışarı çıkmak istedim ben de. Kapının kilitli olduğunu görünce sinirlendim. Sinirlenince balkona çıkıp aşağıya attım kendimi. Sinirden ne yaptığımı hatırlamıyorum. Aşağıya düşünce sağlık ve polis ekipleri gelerek hastaneye götürdü beni. Dudağımda ve aşağımda parçalanan yerleri tedavi ettiler. Bu olayın ardından ayağımın üstüne basamıyorum.” şeklinde konuştu.

Sibel Gezici, intihar etmediğini ve bir anlık sinirle atladığını söyleyerek, aşağıdan geçen ve son anda üzerine düşmekten kurtulan kişiyi görmediğini de ifade etti.

Yorumlar (0)