Antalya’da akıl almaz olay! Arkadaşına kızdı, köpeği vurdu

Antalya’da 200 lira alacak verecek tartışması yüzünden kavga ettiği arkadaşına kızıp, çalıştığı iş yerinde yer alan Alman kurdu cinsi köpeğe 5 el ateş eden ve ölümüne neden olan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlının ilk verdiği ifade ise kan dondurdu.

YAŞAM 18.09.2022, 15:36 19.09.2022, 14:53
Antalya’da akıl almaz olay! Arkadaşına kızdı, köpeği vurdu

Olay, Antalya’nın ilçesi Muratpaşa’ya bağlı Gazi Bulvar’da 15 Eylül gece vakitlerinde Mithat Erol’a ait mermer dükkanında meydana geldi. Edilen bilgilere göre, 50 yaşındaki Osman Akbinar ve 42 yaşındaki Şahin Oturmak arasında 200 liralık alacak verecek meselinden dolayı telefonda tartışmaya başladı.

Sinirini köpekten aldı

Bu durumun ardından sinirlenen Osman Akbinar, kendi çalıştığı iş yerine gitti. Öfkeli adam iş yerine gelerek eşyaları etrafa fırlatmaya başladı. Bu esnada kendi iş yerinde duran “Şahin” isimli Alman kurdu köpeğini orada gören Akbinar, beraberinde taşıdığı tabanca ile köpeğe 5 el ateş ederek hayatına son verdi ve iş yerinden uzaklaştı.

Kısa süre içinde yakalandı

Olayı duyan ve iş yerine hızla gelen Mithat Erol ise, köpeğinin cansız bir şekilde yerde yattığını görünce ne yapacağını şaşırdı. Alman kurdunun sahibi Mithat Erol’un şikayeti sonrasında harekete geçen ekipler, kısa bir süre içeresinde Osman Akbinar’ı suç aletiyle beraber yakaladı.

İsmi benziyor diye köpeği vurdu

Emniyette ifade veren Osman Akbinar, “Arkadaşımdan alacağım para vardı. Ancak bir türlü alamadım. Daha sonra iş yerime gittim. Şahin buradadır diye düşündüm. Fakat onu orada bulamadım. Daha sonra aynı isme sahip olan köpeği görünce sinirlendim ve ateş ettim.” dediği öğrenildi.

Adliyeye gönderilen Osman Akbinar, Nöbetçi Sulh Hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)