Antalya’da acı ölüm! Polisler boğulan gencin çalan cep telefonunu açamadılar

Antalya’da günün erken saatlerinde denize girmek isteyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Suyun içerisinde cansız bir insanın olduğunu fark eden kişiler, durumu polise ihbar etti. Ekipler tarafından kıyıya çıkarılan kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, genç adamın çalan telefonu polisler tarafından açılamadı.

YAŞAM 09.09.2022, 17:40 10.09.2022, 17:10
Antalya’da acı ölüm! Polisler boğulan gencin çalan cep telefonunu açamadılar

Yaz aylarına girilmesi ile beraber boğulma oranlarında da artış yaşanmaya başladı. Son olarak konu ile ilgili Antalya’dan acı haber geldi. Yabancı ve yerli turistlerin çoğunlukla tercih ettiği yerlerden bir tanesi olan Lara’da günün erken vakitlerinde hareketlilik meydana geldi.

Çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarıldı

Sabah erken saatlerde denize girmek isteyen kişiler, suyun içerisinde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi fark ettiler. Kıyı ile arasında 10 metre mesafe bulunan kişi, etrafındakilerin de yardımıyla kıyıya alındı. Sonrasında ise ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Üstü havlu ile kapatılan şahsı kontrol eden ekipler, yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Kimliği belirlendi

Boğulan kişinin kıyıda bulunan eşyalarına sağlanan incelemede, şahsın 29 yaşındaki Engin Çavdar olduğu belirlendi. Polis, Çavdar’ın araç anahtarını, cep telefonunu ve diğer eşyalarını koruma altına aldı.

Telefon çaldı, açamadılar

Bu esnada genç adamın cep telefonu çalmaya başladı. Polisler ise telefonda olan kişinin aramasını açamadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcılık çalışmasının sonrasında Çavdar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Tatilciler yüzmeye devam etti

Edinilen bilgilere göre, bölgede bulunan bazı turistlerin hiçbir şey yaşanmamış gibi denize girdiği görüldü.

Yorumlar (0)