Antalya kış mevsimini uğurladı

Antalya’da pazar günü hava sıcaklığı 19 derece ulaştı. Güneşi gören yurttaşlar ve turistler, sahilleri hıncahınç doldurdu. Bolca güneşlenen yurttaşlar, kar manzarası eşliğinde denizin keyfini çıkardı.

YAŞAM 20.02.2022, 19:03 21.02.2022, 17:03
Antalya kış mevsimini uğurladı

Turizm başkentinde yaz mevsimi erkenden yaşanmaya başlandı. Kentte nem oranı yüzde 55, hava sıcaklığı ise 19 derece olarak ölçülürken, deniz suyu sıcaklığı da 17 dereceye ulaştı. Pazar günü güzel havayı gören yurttaşlar ve turistler, karla kaplı Beydağları manzaralı Konyaaltı Sahili’ni hıncahınç doldurdu. Aileleriyle beraber sahile gelen yurttaşlar piknik yaptı ve bol bol güneşlendi. Bazı yurttaşlar ise Akdeniz’in temiz sularında yüzerken, bazıları da spor yapma tercihinde bulundu.

"İki mevsimi bir arada yaşıyoruz"

Güzel havanın tadını çıkaran yurttaşlardan Sedat Bayram, “Hem yazı hem de kışı bir arada yaşıyoruz. Yüzmek istediğimizde buraya geliyoruz, kar istediğimizde Saklıkent'e gidiyoruz. Hava çok güzel. Su sıcaklığı da fena değil. Keyfimiz yerinde." sözlerini sarf etti. 

Kente Kayseri’den gelen Vedat Bayram da iki mevsimi aynı anda yaşadığını kaydederek, “Saklıkent'te resim çektirdiğimde kıştı, buraya geldiğimizde ise yaz oldu. An itibarıyla yazın tadını çıkarıyoruz. Su sıcak, hava güzel, keyfimiz yerinde." şeklinde konuştu. 







Yorumlar (0)