Antalya'daki kır düğününde 15 metrelik ağaç devrildi: 2 ölü

Antalya’da gerçekleştirilen kır düğününde çam ağacının devrilmesi neticesinde 1 davetli yaşamını yitirdi. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan kişi de hayatını kaybetti. Hastanedeki 8 yaralının tedavisi devam ediyor.

YAŞAM 27.07.2021, 00:26 27.07.2021, 16:52
Antalya'daki kır düğününde 15 metrelik ağaç devrildi: 2 ölü

Antalya’da düzenlenen kır düğününde çam ağacının devrilmesi neticesinde 1 davetli feci şekilde can verirken, 1’i ağır olmak üzere 9 kişi de yaralanmıştı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 8 Kişinin tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Korkunç olay, saat 21.20 sularında Aksu ilçesine bağlı olan Konak Mahallesi Serik Caddesi üzerindeki bir açık hava düğün salonunun bahçesinde meydana geldi. 

15 metrelik çam ağacı devrildi

Aktarılan bilgiye göre, yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki çam ağacı, düğünde davetli olarak bulunan 10 kişinin oturduğu masanın üzerine devrildi. 

1 ölü, 9 yaralı

Korkunç olayda Mustafa Ölmez (44) olay mahallinde yaşamını yitirirken, Ercan Ak, Fadime Ölmez, Fatma Yener Arın, Fikret Uysal,  Güldeniz Ölmez, Niyazi Ölmez, Özlem Başkaya, Ramazan Solmaz ve Umut Ayaz Ölmez yaralandı. Yaralılardan 5'i olay mahalline gelen sağlık personelleri tarafından ayakta tedavi edilirken, Niyazi Ölmez'in hayati tehlikesinin olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenilmişti. Gelen habere göre Niyazi Ölmez, hastanede vefat etti.





Yorumlar (0)