Antalya'da yüzünde çıkan yara iyileşmediği için bunalıma giren kadın intihar etti

Antalya’da iki evlat annesi kadın, silahla intihar etti. Kadının uzun bir süredir yüzündeki yara nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

YAŞAM 07.02.2021, 00:28 08.02.2021, 09:23
Antalya'da yüzünde çıkan yara iyileşmediği için bunalıma giren kadın intihar etti

Aktarılan bilgiye göre feci olay, saat 13.30 sularında Konyaaltı ilçesinde bulunan Öğretmenevleri Mahallesi 914 Sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanın 3. kattaki dairede yaşandı. 

İddiaya göre, evli ve iki evlat annesi olan 45 yaşındaki Şafak E., yüzünde meydana gelen ve uzun bir süredir tedavi görmekte olduğu yaranın geçmemesi üzerine depresyona girdi. Ev hanımı Şafak E., bugün evdeki silahı ateşleyerek hayatına son verdi. 

Evdekiler, silah sesi üzerine durumu ivedilikle 112'ye bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. Sağlık personelleri, gerçekleştirdiği kontrolde, Şafak E.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. 

Talihsiz kadının yakınları, acı haberi almaları üzerine gözyaşlarına boğuldu. Vefat haberini aldıktan sonra fenalaşan bir kadına sağlık personelleri müdahalede bulundu. 

Olay yerindeki incelemelerin ardından Şafak E.'nin naaşı otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. 

Talihsiz kadının eşinin Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev aldığı belirtildi.



Yorumlar (0)