Antalya'da yürek yakan feryat: "Yüzüne bir kez bakayım"

Antalya’da geri geri gelen aracın altında kalan kadın yaşamını yitirdi. Acı haberi duyan eşi gözyaşları içerisinde cenazeye sarılarak, "Yüzüne bir kez bakayım. Ne olursunuz. Size yalvarıyorum." diyerek ağladı.

YAŞAM 23.12.2021, 19:22 25.12.2021, 11:03
Antalya'da yürek yakan feryat: "Yüzüne bir kez bakayım"

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, saat 14.15 sularında Kepez ilçesine bağlı Düdenbaşı Mahallesi 2337 Sokak'ta yaşandı. V.G. (38), '15 NU 867' plakalı kamyonet ile markete ürün bıraktı. V.G., öne sürülen bilgilere göre, başka bir çıkış yolu olmadığından dolayı giriş yaptığı yöne doğru geri manevra yaptı. Bu esnada yoldan geçmekte olan Dürdane Eser (68), kamyonetin altında kaldı. Olaya şahit olan yurttaşlar durumu ihbar etti. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye, güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kamyonetin altında birkaç metre sürüklenen talihsiz kadın, itfaiye personelleri tarafından çıkarıldı. Eser'in olay mahallinde can verdiği öğrenildi. Araç sürücüsü ise polis karakoluna götürüldü.

Eşi ve kızları gözyaşı döktü

Acı haberi alan çocukları ve eşi Selim Eser büyük bir şok yaşadı. Gözyaşı döken aile mensupları sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay mahalline gelen Selim Eser, "Onun yüzüne bakacağım. Ona vuran kişi nerede? Lütfen yüzüne bir defa bakayım. Yalvarıyorum size." diyerek ağladı. Talihsiz kadının kızları da gözyaşlarına boğuldu. Eşinin yüzünü son defa görmek isteyen Selim Eser’i emniyet güçleri sakinleştirmeye çabaladı. Video kaydı alanlara ise Eser’in yakınları tarafından tepki gösterildi. Olay bölgesinde talihsiz kadından geriye çantası ve terliği kaldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Eser'in cansız bedeni morga kaldırıldı. 























Yorumlar (0)