Antalya'da şüpheli kadın ölümü

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde Ukraynalı kadın, 1 senedir kaldığı apartta ölü olarak bulundu. Birkaç gün evvel yaşamını yitirdiği öngörülen kadının odasının adeta bir çöplüğe dönüştüğü öğrenildi.

YAŞAM 03.01.2022, 18:28 04.01.2022, 16:23
Antalya'da şüpheli kadın ölümü

Söz konusu olay, Manavgat'a bağlı Side Mahallesi üzerindeki bir apartta meydana geldi. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, 1 senedir bir apartta kaldığı öğrenilen Ukraynalı Valeria Nesterska (28) adlı kadının, birkaç gündür boyunca odadan çıkmaması sebebiyle odasına giden işletme görevlisi, kapıyı uzun süre çalmasına karşın açılmayınca çilingir çağırdı. Kapı açıldığında ise Nesterska'nın cesediyle karşılaşıldı. 

Odasını çöplüğe çevirmiş

Olayın ihbarı edilmesi üzerine adrese sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Genç kadının cansız bedeni, ilk incelemelerin akabinde kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi maksadıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Ekipler olay mahalline geldiğinde genç kadının kaldığı odada yiyecek, boş içki şişeleri ve etrafa saçılmış ilaçlarla karşılaştığı ve odanın adeta bir çöplüğe döndüğü belirtildi.









Yorumlar (0)