Antalya'da nem yüzde 90, plajlar yüzde 100

Turizmin başkenti Antalya’da hava sıcaklıklarının 33 dereceye, nem oranının ise yüzde 90’a varması ile sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne adeta akın etti.

YAŞAM 29.08.2021, 21:35 31.08.2021, 09:15
Antalya'da nem yüzde 90, plajlar yüzde 100

Kentte hava sıcaklığı bugün 33 dereceye ulaştı. Deniz suyu sıcaklığının 29 dereceye, nem oranının yüzde 90'a kadar çıkmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk meydana getirdi. 

Sahil şeridi hıncahınç doldu

Kilometrelerce uzanan sahil şeridi, pazar günü olması sebebiyle neredeyse hıncahınç doldu. Sahile gelen yurttaşlar, Akdeniz’in serin sularına kendilerini bırakarak serinledi. Bazı yurttaşlar sıcak hava sebebiyle şemsiye altında dinlenmeyi tercih ederken, bazıları ise tekneden paraşütle uçarak kenti seyretti.

"Dünyanın en güzel yeri"

Almanya’dan kente tatile gelen Burak Zengin, “2 hafta için geldim. Devamlı olarak buraya geliyorum. Dünyanın birçok yerini ziyaret ettim, en güzel yer kesinlikle burasıdır. Hava ve deniz harika, burayı herkese tavsiye ederim. Herkes buraya gelsin.” sözlerini sarf etti.





















Yorumlar (0)