Antalya'da maskesiz turist, kadın polise hakaret etti

Antalya’da maske kullanması yönünde kendisini uyaran emniyet güçlerine itiraz bulunup mukavemet sergilemesi sebebi ile gözaltına alınan Litvanya asıllı İngiliz turist, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

YAŞAM 03.05.2021, 19:02 04.05.2021, 12:10
Antalya'da maskesiz turist, kadın polise hakaret etti

Muratpaşa ilçesine bağlı Kaleiçi Saat Kulesi önünde, yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri çerçevesinde uygulanmakta olan sokağa çıkma sınırlaması sebebi ile denetim gerçekleştiren yaya güvenlik güçleri, Litvanya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs’i maske kullanması hususunda uyardı. 

Kadın polise hakaret

Solovjovs, erkek polise, yanında bulunan kadın meslektaşını işaret ederek, "Onu beğendim, bana göndersene." dedi. Uyarıları hiçbir şekilde dikkate almayan Solovjovs’in olumsuz hareketler sergilemesi üzerine pasaportu talep edildi. Bu durum üzerine cep telefonu ile olan biteni kaydetmeye başlayan Solovjovs’in hareketlerini emniyet güçleri de görüntüledi. Güvenlik güçleri ve İngiliz turist arasındaki konuşmalar kısa bir süre daha devam etti. 

Polis şikayetçi oldu

Polis memurlarının kendisini köpeğe ısırttığını iddia eden turist, verilen maskeyi de takmamakta diretti. Maskeyi daha sonra yanlış bir şekilde takan Dmitrijs Solovjovs, polis karakoluna götürüldü.

Solovjovs’in polis merkezindeki ifadesinin ardından herhangi bir cezai işlemde bulunulmadan salıverildiği bildirildi. Diğer yandan, erkek ve kadın polis memurunun, hakaret ve mukavemetten dolayı İngiliz turistten şikayetçi oldukları belirtildi.



Yorumlar (1)
Abc 3 yıl önce
Sınır dışı edilmeli