Antalya'da kürek saplı, bijon anahtarlı tüfekli kavga

Antalya’nın iki farklı noktasında yaşanan tüfekli, bijon anahtarlı ve kürek saplı kavgalar telefon kamerasına yansıdı. 

YAŞAM 24.06.2021, 16:23 25.06.2021, 11:44
Antalya'da kürek saplı, bijon anahtarlı tüfekli kavga

Antalya’daki iki farklı bölgede yaşanan kavgalardan ilki; Muratpaşa ilçesi meydana geldi ve iki grup arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Elindeki kürekle, tartıştığı kişiye vurdu

Taraflardan birisi elinde bulunan kürek ile kavga ettiği kişiye vururken, diğer kişinin ise ayağı bandajlı bir şekilde sekerek kavga ettiği belirlendi. Kavganın devamında, tüfekle kavganın olduğu bölgeye gelen faoat ateş etmeyen bir kişi, ‘Ver kız silahı” şeklinde bağırmaya başladı. Elinde silahla gelen kişiyi, çevredeki bir vatandaş, “Ayıptır birader yapma, yapma" sözleriyle ikna etmeye çalıştı. Arabanın çevresinde bir süre devam eden tartışma ve kavga anı telefon kamerasına yansıdı. 

Muratpaşa’da bijonlu kavga

Bir diğer kavga ise Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki trafikte yaşandı. Otomobillerden inen iki grup, tekmeli ve yumruklu bir kavgaya tutuştu. Taraflardan biri, eline almış olduğu bijon anahtarı ile lüks otomobile vurdu. Bijon anahtarını karşısında bulunan kişilere de savurduğu ve tekme tokadın karıştığı kavga bir süre daha devam etti. Vatandaşlar kavgayı görünce büyük bir korku yaşarken, "Polisi çağırın, yapmayın” şeklinde bağırdıkları görüldü.. Trafikte yaşanan kavga anı, vatandaşın telefonuna saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar (0)