Antalya'da korkunç olay: "Gaz açık, elektriği açmayın"

Antalya'ya bağlı Alanya ilçesinde bir süredir eşinden ayrı olduğu belirtilen 37 yaşındaki kadın, evinde ölü olarak bulundu. İntihar şüphesi üzerine duran güvenlik güçleri, gerçekleştirdikleri incelemelerde, “Gaz açık, elektrik düğmesine basmayın, telefon, sigara kullanmayın.” yazılı bir not buldu.

YAŞAM 26.04.2021, 00:36 26.04.2021, 12:35
Antalya'da korkunç olay: "Gaz açık, elektriği açmayın"

Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde bir apartman dairesinde ikamet eden Çiğdem Özdemir’in saat 15.30 sularında yanına gelen annesi içeri girdiğinde evladını yerde hareketsiz olarak yatarken buldu. Bunun üzerine anne, durumu derhal sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. 

Olay yerinde can verdi

Sağlık personellerinin gerçekleştirdikleri kontrollerde, talihsiz kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi. İntihar şüphesi üzerine duran güvenlik güçleri ise gerçekleştirdikleri incelemelerde; evde piknik tüpünün açık olduğu ve yoğun gaz kokusu bulunduğu tespit edilirken, "Gaz açık, elektrik düğmesine basmayın, telefon, sigara kullanmayın." yazılı bir not buldu. 

Eşinden ayrılmış

Eşinden kısa bir süre evvel ayrıldığı belirtilen bir çocuk annesi Özdemir’in cansız bedeni, savcılık incelemesinin akabinde Alanya Belediyesi morguna nakledildi. Burada yapılan koronavirüs testinin sonrasında Özdemir’in cenazesinin otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na nakledileceği öğrenildi. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)