Antalya'da kahreden kaza

Antalya'ya bağlı Aksu ilçesinde yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpan araçtaki aynı aileden iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.

YAŞAM 26.05.2022, 21:48 27.05.2022, 16:34
Antalya'da kahreden kaza

Derya Akgül (36) yönetimindeki '06 CJD 235' plakalı araç, Serik Caddesi üzerinde aydınlatma direğine çarptıktan sonra tahliye kanalına yuvarlandı.

İhbar üzerine olay mahalline sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri yönlendirildi.

2 ölü, 1 yaralı

Sürücü ile birlikte kızı Defne (7) olay mahallinde vefat etti. Akgül'ün yaralanan oğlu Ilgaz (4) ise sağlık merkezine kaldırıldı.

“Çocuğun bilinci açıktı"

Yaralı olan küçük çocuğu otomobil içinden çıkaran yurttaş, “Çok büyük bir gürültü duyduk ve hemen buraya geldik. Aracın kapısı açıktı, kadın araçtan dışarı fırlamıştı. Aracın arka koltuğunda iki çocuk vardı, biri kız diğeri erkekti. Erkek çocuk 4 yaşında olduğunu söyledi bana, bilinci açıktı. Kız çocuğu ise araca sıkışmıştı. Çocuk çok korkmuştu, sürekli ağlıyordu. Onu araçtan çıkardık çünkü ablasının cesedinin üstünde oturmasını istemedim." sözlerini sarf etti. 

Kaza sebebiyle bir saat tek şerit üzerinden ilerleyen trafik, ekiplerin ilk incelemesinin akabinde normal akışına döndü.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)