Antalya'da kadın cinayeti: Boğarak katledip, kepçeyle araziye gömdü

Alanya'da 3 gündür kendisinden haber alınamayan Aslı Öztürk'ün kocası tarafından katledilip gömüldüğü tespit edildi.

YAŞAM 23.05.2021, 18:26 24.05.2021, 13:45
Antalya'da kadın cinayeti: Boğarak katledip, kepçeyle araziye gömdü

Antalya'ya bağlı Alanya ilçesinde ikamet eden 36 yaşındaki Aslı Öztürk'ten herhangi bir haber alamayan eşi Mesut Öztürk, güvenlik güçlerine başvurdu. Çalışma başlatan güvenlik güçleri, kısa bir süre içerisinde gerçeği gün yüzüne çıkardı. 

Güvenlik güçleri eşten şüphelendi

Jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri fiziki ve teknik takip sonucunda Mesut Öztürk’ten şüphe duyarak soruşturmaya derinlik kazandırdı.

Ekiplerin Konaklı Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri güvenlik kameraları incelemelerinde, Mesut Öztürk’ün eşini halıya sarılı bir vaziyette araca taşıdığı belirlendi.

Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Mesut Öztürk’ü yakalayarak gözaltına aldı.

Her şeyi itiraf etti

Jandarma karakoluna götürülen Öztürk ifadesinde suçunu kabul ederek, “Eşimin hakaret ve küfür etmesi sebebi ile kavga ettik. Daha sonra kendisini boğarak öldürdüm. Eşim yürüyüşe gitmiş gibi süs vermek için giysilerini alarak çöplere attım. Üstüme şüphe çekmeyeyim diye yalandan eşimi aradım. Gece saatlerinde eşimi halıya sararak evden çıkarıp boş araziye kepçe yardımıyla gömdüm.” sözlerini sarf etti.

Tutuklandı

Söz konusu şahıs, jandarma karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Diğer yandan, Öztürk'ün itirafının ardından, ekiplerin nezaretinde sabaha karşı talihsiz kadının cansız bedeni de gömüldüğü yerden çıkarıldı. 



Yorumlar (0)