Antalya'da iki arkadaşın bisikletli yolculuğu ölümle sonuçlandı: 2 ölü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir ticari aracın, seyir halinde giden iki bisiklet sürücüsüne çarpması neticesinde meydana gelen kazada bisikletli iki arkadaş yaşamını yitirdi. Feci kazanın ardından bariyerlere çarparak hurdaya dönen ticari aracın sürücüsü, aracı olay yerinde bırakıp bölgeden kaçtı. Bir süre sonra jandarma tarafından, deniz kenarında gözaltına alınan sürücü, korktuğu için kaçtığını söyledi.

YAŞAM 22.11.2021, 12:34 23.11.2021, 10:27
Antalya'da iki arkadaşın bisikletli yolculuğu ölümle sonuçlandı: 2 ölü

Kaza dün akşam saat 20.30 sıralarında Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana geldi. 

Bisikletli yolculuk ölümle bitti

İddiaya göre, Manavgat'tan Alanya’ya gitmekte olan O.G. yönetimindeki ticari araç, bisikletleriyle aynı yönde seyir halinde olan iki arkadaşa çarparak metrelerce sürükledi. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan araç, yol kenarında bulunan demir bariyerlere çarparak durabildi. İhbar sonrası polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde bisiklet sürücüsü 2 arkadaşın olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Sürücü gözaltına alındı

Kazaya karışan ticari araç sürücüsünün, aracı olay yerinde bırakarak bölgeden kaçtığı belirlendi. Kazadan sonra bölgede çalışma gerçekleştiren ekipler, ticari araç sürücüsünü deniz kenarında buldu. Sürücünün olay yerinden korktuğu için kaçtığını söylediği belirtildi. Adı açıklanmayan sürücü, ekipler tarafından gözaltına alındı. 

Bisikletteki 2 kişinin, sabah saatleri civarında bisikletleriyle gittikleri Manavgat’tan dönmek için bisikletleriyle yola çıktığı aktarıldı. 

Yorumlar (0)