Antalya'da Hint düğünü 3 gün 3 gece sürdü!

Antalya'da Hindistan’ın varlıklı ailelerinden bir çiftin düğünü sosyal medyada gündem oldu. Davetliler, düğüne özel uçaklarla getirildi. 

YAŞAM 14.12.2019, 16:07
Antalya'da Hint düğünü 3 gün 3 gece sürdü!

Antalya'da Hindistan’ın varlıklı ailelerinden bir çiftin düğünü çok konuşuldu. 200'den fazla kişinin davetli olduğu düğün, 3 gün 3 gece boyunca devam etti. Davetlilerin özel uçakla getirildiği düğünün oldukça masraflı olduğu ifade edildi. 

Özel olarak tasarlanan ve farklı seremoniler için kullanılan etkinlik alanları büyük bir özenle hazırlandı. Alanlar, binlerce çiçek ve özel dekor malzemeleri ile süslenip bezendi. 

Hindistan'dan düğün için prodüksiyon, aşçı, dekor, teknik ekipler ve malzemelerin bir kısmı getirildi. Düğünün otel, uçak, transferler, ağırlama ve özel geceler de dâhil tüm koordinasyonu, organizasyon firması tarafından üstlenildi. 

"Tatmin ve memnuniyet dönüşleri her şeye değer"

Düğün organizasyonlarını yapan firmanın kurucu ortağı Bünyat Özpak, düğün ortamının uzun süren emek ve hazırlıklar sonucunda oluşturulduğunu belirterek, "Her işimizde olduğu gibi ailelerin, gelin ve damadın bir ömür boyunca hayalini kurduğu bir düğünü gerçeğe dönüştürüyoruz. Aylarca süren iletişim ve hazırlıklar sonrasında gerçekleştirdiğimiz organizasyonların oluşturduğu tatmin ve memnuniyet dönüşleri her şeye değer." açıklamasında bulundu. 

"Büyük bütçeli muhteşem düğünlere imza atmaya devam edeceğiz"

Özpak, yoğun pazarlama faaliyetleri sonucunda Hindistan’dan Türkiye'ye gerek destinasyon düğünü gerek toplantı grupları anlamında üretkenliklerini artırdıklarını kaydederek, "Kasım-Mayıs döneminde, geçmiş yılların çok üzerinde bir kapasiteyi ülkemize getireceğimiz için çok mutluyuz. Hint grup faaliyetlerimizin önemli bir parçası olan Destinasyon düğünlerinde, 2020 yılında da büyük bütçeli muhteşem düğünlere imza atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Yüksek bütçeli düğünlere imza atmayı sürdüreceklerini aktaran Özpak, "Uzun süredir yürüttüğümüz aktif tanıtım politikamız ve bilhassa IMWF’nin (International MICE and Wedding Forum) katkısı ile bu yılda birçok büyük organizasyona, özel etkinliğe, yüksek bütçeli düğünlere imza atmaya devam edeceğiz." dedi. 

"Amacımız Türkiye'yi en çok tercih edilen ülke haline getirmek"

Özpak, hedeflerinin Türkiye'yi özel grup organizasyonlarında en çok tercih edilen ülke haline getirmek olduğunu vurgulayarak, "IMWF’nin 5.si, 14-18 Mayıs 2020 tarihlerinde Titanic Mardan Palace’da çok büyük bir Show ile tekrar ülkemizi tüm dünyaya tanıtacak. Milyarlarca dolarlık ekonomiye sahip etkinlik sektörünün kalbi Antalya’da atacak." diye konuştu.

Yorumlar (0)