Antalya'da genç kızın izin belgesiz taksi yolculuğu pahalıya patladı

Antalya’da COVID-19 önlemleri çerçevesinde uygulanan 'tam kapanma’ kurallarına riayet etmeyerek ticari taksi ile izin belgesiz seyahat eden genç kız, ceza yemekten kurtulamadı.

YAŞAM 16.05.2021, 19:48 17.05.2021, 12:13
Antalya'da genç kızın izin belgesiz taksi yolculuğu pahalıya patladı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni tip koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında uygulanan 17 günlük ‘tam kapanma’ döneminde denetimlerine aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde bulunan kontrol noktasında seyir halindeki tüm araçlardaki izin belgelerini tek tek kontrol etti. Ekipler, oldukça sıcak havaya karşın tüm araçları ayrı ayrı durdurup, kimlik ve izin belgesi kontrolü yaptı. 

"Eczaneye gidiyordum"

Emniyet güçleri, yolcusu bulunan ticari taksileri de denetledi. Kültür Mahallesi istikametinden gelen bir taksideki yolcuya polis memurları izin belgesi olup olmadığını sordu. İzin belgesi olmayan M.U. adlı genç kız, eczaneye gittiğini iddia etti. Bunun üzerine polis memuru, genç kıza, “Meltem semtinde nöbetçi eczane mevcut, bu yöne doğru nereye gidiyorsunuz?” şeklinde soru sordu. İzin belgesi olmayan M.U.'ya 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. 

Kurye sıra beklemedi

Güvenlik güçleri, sıraya girmeden kontrol noktasından geçmeye çabalayan bir kuryeye ise, “Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bunca insan sırada bekliyor, senin ne ayrıcalığın var?" diyerek tepki gösterdi. 







Yorumlar (0)