Antalya'da feci kaza

Antalya’da şiddetli yağış sebebiyle kayganlaşan yolda sollama yaptığı esnada kayan otomobil ile otobüsün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

YAŞAM 15.09.2021, 18:12 16.09.2021, 12:38
Antalya'da feci kaza

Korkunç kaza, Manavgat-Akseki kara yolunda meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, Manavgat istikametinden Akseki yönüne gitmekte olan Muhammet Mustafa İnce idaresindeki '42 BTC 15' plakalı araba, Kale mevkisinde yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak aynı yönde seyir halinde olan Nihat Büyüköz’ün idaresindeki '42 BC 885' plakalı yolcu otobüsüne çarptı.

2 ölü, 2 yaralı

Otomobilin adeta hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü Muhammet Mustafa İnce ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Zeynep İnce olay mahallinde yaşamlarını yitirirken, kızları Seher ve Elif yaralandı. Yaralılar sağlık personellerinin ilk müdahalesinin akabinde ambulansla hastaneye nakledildi.

Tatilden döndükleri belirtildi

Kazanın ardından Kale mevkisinde trafik akışı uzun süre tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazada yaşamını yitiren çiftin cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Talihsiz ailenin Antalya’da tatil yaptıktan sonra Konya’ya dönmekte oldukları öğrenildi.









Yorumlar (0)