Antalya'da eski hostes adeta ecel teri döktürdü

Antalya’da bunalıma girdiği öğrenilen genç kadın, iki ay içinde ikinci defa intihar etmeye kalkıştı. Kaldığı otelin penceresinden ayaklarını aşağı sarkıtan şahıs, kapıyı da kilitledi. Genç kadının ikna edilmesi üç saati buldu.

YAŞAM 25.11.2021, 18:15
Antalya'da eski hostes adeta ecel teri döktürdü

Söz konusu olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi 4'üncü Sokak üzerinde yer alan üç katlı bir otelin ikinci katında yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, daha evvel hostes olarak çalıştığı belirtilen E.Ç. (31), evladıyla birlikte konakladığı otel odasının penceresinden dışarıya doğru ayaklarını sarkıttı. E.Ç.'nin pencerede olduğunu gören otel sakinleri, durumu yetkililere bildirdi. İhbarın akabinde olay mahalline itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Kapıyı arkadan kilitleyen şahıs, kimsenin yaklaşmamasını istedi. Bu durum üzerine adrese müzakereci emniyet mensupları da geldi. Yandaki odanın penceresine çıkan emniyet güçlerince ikna edilen kadın, üç saatlik aranın ardından pencereden indirilebildi. E.Ç. olay mahallindeki işlemlerinin tamamlanmasının akabinde ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Daha evvel de intihar girişimde bulundu

Gerçekleştirilen incelemede, genç kadının, geçtiğimiz 9 Eylül tarihinde de beş katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerinin uzun uğraşları neticesinde çatıdan indirilen E.Ç., basın mensuplarına, "İntihar için çıkmadım, uğradığım haksızlıklar için çıktım." demişti. 





















Yorumlar (0)