Antalya'da drift yapan sürücü iş yerine girdi, o anlar kameraya yansıdı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Tofaş marka aracıyla drift atan H.Y. isimli sürücü, yolun solundaki refüje çarpttıktan sonra kontrolden çıktı ve ardından sağ taraftaki kaldırımı da geçerek optik mağazasına daldı ve ortalığı birbirine kattı.

YAŞAM 18.09.2021, 12:09 19.09.2021, 13:27
Antalya'da drift yapan sürücü iş yerine girdi, o anlar kameraya yansıdı

Antalya’da kavşaktan dönerken drift atan trafik magandası, ortalığı birbirine kattı. 

Aracıyla optik mağazasına daldı

Aracıyla yolda drift atan H.Y. isimli sürücü, aracın kontrolünü kaybedip optik mağazasına daldı. Olay esnasında mağazada bulunan iş yeri sahibi, personel ve müşteriler, kazayı şans eseri burunları dahi kanamadan atlatırken, o esnada müşteri ile ilgilenen iş yeri sahibinin eşi, uzun bir süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

“Hava atmak için her türlü soytarılığı yapıyorlar”

Bu yaşanan olayın kaza olamayacağını ifade eden iş yeri sahibi Ömer Ünal, “Aniden aracın iş yerine girdiğini fark ettik. Kazayı görenler, aracın drift atarak geldiğini ve kaldırımı geçerek iş yerimize girdiğini belirttiler. Çok şükür içeride bulunanlara bir şey olmadı.” sözlerini kullandı.

Kazayı fark eden bir vatandaş, kaza değil bunun cinayet olabileceğini ifade ederek “Ne yazık ki verilen cezalar, bunların engellenmesine yetmiyor. Hava atmak için otomobille her türlü soytarılığı yapıyorlar. Bunlara en ağır ceza verilmelidir.” açıklamasını yaptı.

9 bin TL’ye yakın para cezası

Çekici vasıtasıyla otomobil olay yerinden kaldırılırken, başta vitrin ve cam olmak üzere  mağazada ciddi çapta hasar oluştu. Trafik ekipleri, drift atmak suçundan sürücüye 6 bin 700, plakası sökülmüş bir şekilde araç kullanmak suçundan 2 bin 270 TL ve toplam 8 bin 970 TL para cezası verildi. 

Araç sürücüsünün otomobili de 60 günlüğüne trafikten men edildi.

Yorumlar (0)