Antalya'da drift yapan çocuk sürücü, kalabalığın arasına daldı

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde 15 yaşında olduğu öğrenilen bir genç, çalıştığı dükkana tamir edilmesi için bırakılan arabayı patronundan izinsiz olarak alıp drift yaparken kalabalığın arasına daldı. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü ve güvenlik kameraları tarafından da anbean kayda alınan kazada, 3 şahıs yaralandı.

YAŞAM 20.03.2021, 19:21 21.03.2021, 13:33
Antalya'da drift yapan çocuk sürücü, kalabalığın arasına daldı

Bahse konu kaza, Manavgat ilçesinde bulunan Sanayi Mahallesi 2046 Sokak'ta yaşandı. Bir araba tamir dükkanında çalışan A.K. (15), patronundan izinsiz olarak aldığı '07 AHK 385' plakalı araba ile drift yapmaya başladı. Kavşaktan da drift yaparak geçen genç sürücü, direksiyon hakimiyetini yitirerek, yolun sağ bölümünde motosiklete binmek için bekleyen kalabalığa daldı.

3 kişi yaralandı

Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü olayda, motosiklete binmek amacıyla bekleyen Suna Kalburcu ve Gökçe Kalburcu adlı vatandaşlar, çarpmanın etkisi ile yara alırken, motosiklet ise hurdaya çıktı.

Yaralı yurttaşlar, olay mahalline gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin akabinde ambulanslarla hastaneye nakledildi. 2 kadının hastaneye nakledilmesinin sonrasında motosikleti kullandığı tespit edilen Mustafa Dağdaş, fenalaşarak yere yığıldı. Dağdaş, olay mahallindeki ilk müdahalenin akabinde hastaneye nakledildi.

Genç sürücüye para cezası

Aracı kullanan A.K. adlı gencin sanayi sitesinde bulunan bir tamirci dükkanında çalıştığı, tamir için dükkana bırakılan arabayı işyeri sahibinin izni olmadan alarak kaza yaptığı tespit edildi. A.K., toplamda 9 bin 398 TL para cezasına çarptırıldı.











Yorumlar (0)