Antalya'da doktor önce diyetisyen eşini, sonra kendini öldürdü

Antalya’da doktor ve diyetisyen karı koca, evlerinde ölü bulundu. Doktorun ilk olarak diyetisyen eşini öldürdüğü, ardından aynı tabancayla intihar ettiği bildirildi. Çiftin cansız bedenlerini ise anneanne ve kreşten gelen kızları buldu.

YAŞAM 17.02.2021, 20:53 18.02.2021, 15:59
Antalya'da doktor önce diyetisyen eşini, sonra kendini öldürdü

Feci olay, saat 17.00 sularında Kepez ilçesinde bulunan Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak üzerindeki bir binanın 3. kat dairesinde vuku buldu. 

Psikolojik problemleri olduğu iddia edilen doktor Onur Kaan Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, aktarılan bilgilere göre, öğle saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir sebeple tartıştı. Cinnet getiren Onur Kaan Bozkurt, ilk olarak eşini tabancayla vurduktan sonra, kendi de aynı silahla yaşamını sonlandırdı. 

Acı olayı ise çiftin akşam saatlerinde kreşten eve dönen kızları tespit etti. Kapıyı çalan talihsiz çocuk, kapı açılmayınca, karşı dairede oturan akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, anahtar ile eve giriş yaptığında, çiftin kanlar içinde yerde yattıklarına şahit oldu. 

Durumun bildirilmesi üzerine, olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Sağlık çalışanları, gerçekleştirdikleri incelemede, Bozkurt çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Acı haberi duyan çiftin yakınları ise olay bölgesinde gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadının kardeşlerini emniyet güçleri zorlukla sakinleştirdi. Gamze Kaçar Bozkurt’un babası, “'Yetiş.' dedi ama yetişemedim. Nasıl dayanacağım ben bu acıya?” diyerek ağladı.







Yorumlar (0)