Antalya'da bir şahıs kendini otomobile kilitledikten sonra tetiği çekti

Antalya’da henüz yeni nişanlanan bir şahıs, arkadaşlarına, "Kardeşimi size emanet ediyorum." diyerek kendini arabaya kilitledi, ardından silahını karnına doğrultup tetiğe basarak ağır yaralandı. Ağabeyinin silahla yaralandığına duyan kardeşi ise sinir krizi geçirdi.

YAŞAM 08.02.2021, 19:14 09.02.2021, 12:34
Antalya'da bir şahıs kendini otomobile kilitledikten sonra tetiği çekti

Feci olay, 15.30 sularında Muratpaşa ilçesinde bulunan Dolaplıdere Caddesi üzerinde vuku buldu. Aktarılan bilgiye göre, Erhan A. (36), arabasını arkadaşının olduğu bölgede durdurup kendini araca kilitledi. Ardından yanında getirdiği silahı karnına doğrultan Erhan A., arkadaşına, "Kardeşimi size emanet ediyorum." dedikten sonra tetiği bastı. Karnından yara alan Erhan A., ardından aracının kapısını kendi açtı ve bir anda yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi gönderildi.

Kardeşi sinir krizi geçirdi

Yaralı adam, ambulansla hastaneye nakledileceği esnada feci olayı duyup gelen kardeşi, ağabeyini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Ambulansa binen acılı kardeşi, çevredeki vatandaşlar, ‘ambulansı oyalama’ diyerek ikna etti. Ambulanstan indirilen genç adam, bir anda baygınlık geçirerek yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Genç, yakınlarının yardımı ile ayağa kaldırılırken, henüz yeni nişanlandığı belirtilen yaralı, tedavi edilmek maksadıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.





Yorumlar (0)