Antalya'da baba dehşeti: Tartıştığı oğlunu silahla öldürdü!

Antalya'da bir baba ile oğlu arasında başlayan tartışma, kanlı bitti. Oğlunu göğsünden ve bacaklarından yaralanan Duran G. (50) gözaltına alındı. Babasının silahından çıkan kurşunlarla yaralanan ve hastaneye kaldırılan Cihat G. (28) ise kurtarılamadı.

YAŞAM 13.10.2022, 10:01 14.10.2022, 09:41 Hakan Öksüz
Antalya'da baba dehşeti: Tartıştığı oğlunu silahla öldürdü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Bir kişinin, tartışma yaşadığı oğlunu silahla öldürmesi bölge sakinlerini şoke etti. Olay, ilçeye bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 50 yaşındaki Duran G. ile 28 yaşındaki oğlu Cihat G. arasında neden çıktığı bilinmeyen bir tartışma yaşandı. 

Oğlunun göğsüne ve bacaklarına ateş etti

Baba ile oğul arasında büyüyen tartışma, trajediye dönüştü. Alınan bilgilere göre cinnet getirerek silahına davranan baba Duran G., genç oğlunun göğsüne ve bacaklarına 4 el ateş etti. Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. 

Hastanede hayatını kaybetti!

Babasının silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Cihat G., Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 28 yaşındaki Cihat G., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğlunu öldüren 50 yaşındaki Duran G.'nin ise gözaltına alındığı kaydedildi.

Yorumlar (0)