Antalya'da aynı aileden 4 kişi silahla vurulmuş halde bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir villada gerçekleşen olayda, aynı aileden 4 kişinin silahla öldürülmüş hâlde bulunduğu açıklandı.

YAŞAM 16.03.2021, 10:40 16.03.2021, 17:46
Antalya'da aynı aileden 4 kişi silahla vurulmuş halde bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan villada, aile üyelerinden Mustafa Gider'in babasını, annesini ve kız kardeşini tüfekle öldürüp daha sonra intihar ettiği belirlendi.

Yakınları haber alamayınca eve geldi

Olay, Muratpaşa’daki Güzeloba mahallesinde 3 katlı bir villada gerçekleşti. Villadaki aile bireylerinden haber alamayan yakınları, eve geldi ancak kimsenin kapıyı açmaması üzerine telaşlanıp emniyet ekiplerini aradı. Polis ekipleri, olay yerine intikal edip, evin kapısını kırarak içeri girdi. İçeri giren polisler, 4 kişinin silahla vurulmuş bir şekilde yerde yattığını belirledi. Sağlık ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle 4 kişinin de hayatını kaybettiği tespit edildi.

Babasını, annesini ve kız kardeşini vurup intihar etti

Olay yerinde incelemeler yapan ekipler, cinayetin 150 bin TL borcu olan ve uzun bir süredir psikolojik problemleri olduğu öğrenilen Mustafa Gider tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Yapılan belirlemelerde Mustafa Gider’in babası, annesi ve kız kardeşini tüfekle vurup daha sonra intihar ettiği açıklandı.

Yorumlar (0)