Antalya'da anne ve kızı, camları folyoyla kaplayıp mangal yakarak intihar etti

Antalya’da ikamet eden bir anne ve kızı evde ölü olarak bulundu. Gerçekleştirilen incelemede evin pencere ve kapılarının folyo ile kapatıldığı ve içeride karbonmonoksit gazı bulunduğu tespit edildi.

YAŞAM 06.05.2021, 19:18 07.05.2021, 11:40
Antalya'da anne ve kızı, camları folyoyla kaplayıp mangal yakarak intihar etti

Akıllara durgunluk veren olay, dün gece 00.30 sularında Antalya'ya bağlı Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi 1887 Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. 

Yakınları haber alamadı

Aktarılan bilgiye göre, Nuray Akgül (52) adlı kadın ile kızı Melis Demirkol'dan (30) bir süredir haber alamayan yakınları, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay mahalline gelen güvenlik güçleri, anne ve kızın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti. 

Sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen kontrolde anne ve kızının yaşamını yitirdiği tespit edildi. 

Odada mangal yakmışlar

Evde gerçekleştirilen incelemede ise evin pencere ve kapılarının folyo ile kapatıldığı ve içeride karbonmonoksit gazının olduğu belirlendi.

Pencere ve kapıları folyo ile kapattıktan sonra yatak odasında mangal yaktıkları tespit edilen anne kızın bıraktıkları notta, olayın medyaya yansımasını istemediklerini belirttikleri öğrenildi.

Yakınları gözyaşlarına boğuldu

Emniyet mensuplarının olayın intihar olup olmadığı yönünde incelemesi sürerken, anne ile kızının naaşı Antalya Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Bugün ise cenazeleri teslim almaya gelen anne ile kızın yakınları, cenazeleri gözyaşları içinde teslim aldı. 

Anne ile evladının cenazelerinin İstanbul’da defnedileceği öğrenildi.









Yorumlar (0)