Antalya'da 4 aydır aranan Mervenur Polat'ın cesedini kuryeyle göndermişler

Antalya'da geçtiğimiz ekim ayından bu yana kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın cansız bedenine ulaşılırken, 6 şahıs gözaltına alındı.

YAŞAM 08.03.2021, 20:23 09.03.2021, 13:44
Antalya'da 4 aydır aranan Mervenur Polat'ın cesedini kuryeyle göndermişler

Emniyet güçleri, arkadaşı ile buluşacağını belirterek 19 Ekim 2020'de evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın bulunması için arama çalışması başlattı.

Çatıda bulundu

Emniyet güçlerinin çalışması neticesinde genç kadının cesedi, Muratpaşa ilçesinde bulunan bir evin çatısında folyoya sarılı halde bulundu.

Polat'ın cansız bedeni, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na nakledildi.

Adli Tıp Kurumu morguna gelen acılı ağabey Kenan Polat, hayatını kaybeden kız kardeşinin cesedini teşhis etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Polat, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

6 kişi gözaltında

Şüpheliler İ.H., C.A, S.G., F.T ve Ş.A.K., güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Talihsiz kadını son gören kişiler arasında yer alan G.H. ise İstanbul'da iştirak ettiği bir televizyon programında gözaltına alındı.

Cesedi kurye ile göndermiş

C.A'nın koliye koyduğu cesedi, kurye arkadaşının yardımı ile babasına ait olan evin çatı katına taşıttığı iddia edildi.

Cesedin bulunamamasının ardından emniyet güçlerince kovalamaca neticesinde Altındağ Mahallesi'nde kıskıvrak yakalanan C.A'nın eline aldığı cam parçası ile kendisine zarar vermeye çalıştığı fakat etkisiz duruma getirildiği öğrenildi.

C.A'nın polise verdiği ifadesinde cinayet suçlamasını reddettiği, Polat'ın uyuşturucu sebebi ile can verdiğini öne sürdüğü belirtildi.

Şüpheli şahsın, genç kadın ölünce paniğe kapıldığı için güvenlik güçlerine haber vermediğini iddia ettiği öğrenildi.









Yorumlar (0)