Annesinin hayatını kurtardı!

Küçük kız, 12, annesi nöbet geçirirken arabayı park etti ve 911'i aradı.

YAŞAM 21.10.2019, 13:03 21.10.2019, 13:02
Annesinin hayatını kurtardı!

12 yaşındaki bir kız, annesi direksiyonun arkasında nöbet geçirirken arabayı park ettiği ve 911’i aradığı için polis departmanından bir kahramanlık ödülü aldı. Melaniah Andrade, 12, annesi Nicole Johnson’ın alışveriş gezisi sırasında kendinde olmadığını gördü.”Bıçak seti gibi rastgele şeyler toplamaya ve onları arabaya koymaya devam etti." diyor. "Ona nedenini sormaya çalıştım ve bana söylemedi.” Anne ve kızı otoparka vardığında, küçük kız korkmuş hissediyordu. Melaniah, ”Hiçliğe bakmaya devam etti ve gerçekten benimle konuşmuyordu." dedi.

Johnson, “kısa, ani bilinç kaybı içeren bir nöbet " yaşıyordu. 42 yaşındaki bekar anne, arabada olanları hatırlamadığını, ancak nöbeti 9 yıl önce teşhis edildiği meme kanserine bağladığını ve beynine metastaz yaptığını söylüyor. Nöbet sırasında kendini otopilota aldığını ve hiçbir şeyi anlayamadığını da belirtiyor. Johnson otoparktan çıktıktan sonra, küçük Melaniah,  arabanın hızının 60 ila 20 mil arasında değiştiğini ve annesinin kendisine “anne” diye seslenmeye başladığında 911’i aradığını söylüyor.

Johnson sürerken, Melania operatöre adreslerini verdi. Yerel haber istasyonu KTUU tarafından elde edilen 911 çağrısında, kız gözyaşı dökerek “Neler olduğunu ve nereye gittiğimizi bilmiyorum.” diyor. Melaniah, operatör tarafından belirtildiği gibi tehlike ışıklarını açtı ama o sırada, annesi çıkmaz sokağa doğru döndü ve bir ağaca doğru hızlandı. Araba daha sonra bir ağaç dalına çarptı ve Melanie annesinin ayağını pedaldan kaldırdı.Daha sonra arabayı parka koydu ve anahtarları kontaktan çıkardı.

EMT işçileri ve devlet askerleri olay yerine geldi. Küçük kızın annesi üç geceliğine hastaneye kaldırıldı. Anne  "911 kaydını duyduğumda, Melaniah'nın bu durumu ne kadar olağanüstü gördüm ama bir yandan da suçlu hissettim.” diyor. Ertesi hafta, Alaska Eyalet askerleri, Melaniah'e sakin kalıp 911'i aradığı ve gösterdiği olağanüstü çabalar için bir plaket verdi. Johnson, kızının “güçlü ve bağımsız” olduğunu söylüyor ama küçük kız. bu kadar ilginin korkutucu ve utanç verici olduğunu belirtiyor. “ Ama iyi bir iş çıkarmışım gibi hissediyorum " dedi.

Yorumlar (0)