Ankara’da taksi, durağa girdi: 1’i ağır 6 yaralı

Ankara'nın ilçesi Keçiören’de bir taksi otobüs durağına girdi. Taksinin durakta bekleyen kişilere çarpması sonucunda biri ağır olmak üzere 6 kişi yaralandığı ifade edildi.

YAŞAM 14.03.2023, 15:04 15.03.2023, 13:15
Ankara’da taksi, durağa girdi: 1’i ağır 6 yaralı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde taksi otobüs durağında bekleyen kişilerin arasına girdi. Raşit A. idaresindeki 06 T 0204 plakalı taksi, Keçiören’e bağlı İncirli semtinde bulunan Yunus Emre Caddesi üzerinden yolun karşısına geçmekte olan yayalara çarpmamak adına direksiyonu kırması sonucunda yol kenarında yer alan otobüs durağına çarptı.

Çevredeki araçlar zarar gördü

Kaza sonucunda durakta bekleyen 5 kişi ve taksi şoförü Raşit A. yaralandı. Bölgedeki kişilerin ihbarı sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi gönderildi.

İlk müdahalenin sonrasında çevre hastanelere götürülen yaralılar içerisinde birinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza sırasında durağın çevresinde park halinde olan bazı araçlar da hasar aldı.

“Patlama sesi gibiydi”

Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin sahibi Taner Sarıkaya, patlama şiddetinde bir ses duyduğunu, sokağa çıktığında ise çevrede yararlıların olduğunu ifade ederek, ambulanslara destek olduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)