Ankara’da piknik dönüşü feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Ankara Haymana’da traktör römorkunun devrilmesi sonucunda gerçekleşen kazada 4 kişi yaşamını kaybetti, 18 kişiyse yaralandı.

YAŞAM 14.05.2021, 22:17 16.05.2021, 09:20
Ankara’da piknik dönüşü feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Ankara Haymana’ya 35 kilometre mesafede bulunan Mangaldağı Şehitliği yakınlarında piknikten dönüş yapan ailelerin bulunduğu ve Hamza Tan’ın kontrolündeki bir traktör römorku devrildi.

Traktör ters dönünce altında kaldılar

Can pazarının meydana geldiği çok sayıda kişi, ters dönen traktörün altında kaldı, birçok kişi ise yolda metrelerce savruldu. İhbarın ardından bölgeye birçok sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Bununla beraber kazadan haberdar olan traktördekilerin de yakınları olay yerine ulaştı.

4 kişi yaşamını yitirdi

Devrilen römorkun altında kalanlar güçlükle çıkartılırken sağlık ekiplerince yaralılara müdahale edildi. Römorkun altından çıkartılan 2 çocuk, bir genç ve bir yetişkin ise yaşamını yitirdi.

18 yaralı

Traktörün sürücüsü Hamza Tan’la beraber 18 kişi olay yerinde yapılmış olan müdahale sorası ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırıldı. Tedavi altındaki 18 kişiden 5’i taburcu edildi. 13 yaralı ise tedavileri için Ankara’daki hastanelere ulaştırıldı.

Öte yandan kazaya ilişkin jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)