Ankara’da feci kaza: Genç kurye yaşamını yitirdi

Ankara’nın Sincan ilçesinde kuryelik yapan 31 yaşındaki Hasan Önal, trafikte bir kamyonun dorsesinden yola saçılan şeker pancarı küspesi sebebiyle motosikletin kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarpan talihsiz sürücü, olay yerinde yaşamını yitirdi.

YAŞAM 30.11.2022, 09:47 01.12.2022, 08:50
Ankara’da feci kaza: Genç kurye yaşamını yitirdi

Edinilen bilgilere Sincan’da kurye olarak çalışan 31 yaşındaki Hasan Önal, akşam saatlerinde bir kamyonun arkasında seyir halindeydi. Kamyonun dorsesinden yola saçılan şeker pancarı küspesini fark edemeyen Önal, aniden motosikletin hâkimiyetini kaybederek savrulmaya başladı. Direksiyon hâkimiyetini bir türlü sağlayamayan genç sürücü bariyerlere çarparak durabildi. 

Olay yerinde hayatını kaybetti

Yol üzerindeki kazaya tanık olan diğer araç sürücüleri ekiplere ihbarda bulunarak yardım talep etti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, yeni bir kazaya sebebiyet vermemek için yol üzerinde güvenlik önlemi aldı. Sağlık personelleri tarafından yapılan ilk kontrolde Hasan Önal’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)