Ankara’da bugün yollara dikkat: Trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Pursaklar, Sincan, Mamak ve Altındağ ilçelerinde bugün gerçekleştirilecek programlar sebebiyle bazı yolların trafiğe durdurulacağını açıkladı.

YAŞAM 11.05.2023, 08:17 11.05.2023, 17:14
Ankara’da bugün yollara dikkat: Trafiğe kapatılacak

Ankara'nın Pursaklar, Mamak, Sincan ve Altındağ, ilçelerinde yapılacak programlar sebebiyle bugün bazı yollar trafiğe durdurulacak.

Alternatif yollar tercih edilecek

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bugün düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, Pursaklar Hicret Camisi yanında saat 13.00'te başlayacak program, Hüseyingazi Meydanı'nda saat 15.30'da ve Sincan Atatürk Caddesi'nde saat 17.00'de düzenlenecek programlar için yolların geçici olarak kapatılacağı belirtildi. Sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Sincan ve Pursaklar

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Sincan'da düzenlenecek olan programlar sebebiyle 10 Mayıs saat 21.00'den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Sincan'da Atatürk, Onur ve Lale caddelerinin Ankara Caddesi ile Yavuz Sokak arasında kalan bölümü, Vatan Caddesi'nin Atatürk Caddesi ile Ankara Caddesi arasında kalan bölümü, Polatlı 1 Caddesi-Bosna Caddesi kesişimi ile Ankara Caddesi-Oğuz Yılmaz Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü, Meltem, Kutsal, Melek ve Öncü sokakların tamamı ve buralara bağlanan cadde ve sokakların tamamının araç giriş ve çıkışlarına kapatılacağı belirtildi.

Pursaklar'da saat 08.00'den başlayarak Köşe, Aşık Veysel, Oğuzhan, Kadıoğlu, Saraç, Karanfil, Devrez, Gülyaz Caddesi ve Yavuz Bulvarı’nın tamamı ve bu sokaklara bağlanan cadde ve sokaklara araç girişine izin verilmeyeceği belirtildi.

Mamak ve Altındağ

Altındağ ve Mamak'ta ise saat 11.00'den itibaren Hüseyin Gazi Meydanı'ndan Bostancık ve Karapürçek caddelerine bağlanan yan varyantlar ve bu caddelerden Hüseyin Gazi Meydanı'na bağlanan yan varyantların tamamı, Orhan Kemal Caddesi'nin Hüseyin Gazi Göbek ile 1858 Cadde arasında kalan bölümü, Özalp Caddesi'nin Hüseyin Gazi Göbek ile 1673 Cadde arasında kalan bölümü, Avşar Caddesi'nin tamamı, 1624. Sokak Özalp Caddesi ile 1648. Cadde arasında kalan bölümü ve bu bölgedeki cadde ve sokakların tamamının araç trafiğine kapalı olacağı açıklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların programların düzenleneceği saatlerde bölgeye araçlarıyla gitmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar (0)