Ankara pavyonlarına operasyon! Kadınları zorla çalıştırmışlar

Ankara'da işlettikleri bir pavyonda kadın çalışanlara zorla senet imzalattıkları ve müşterilere fazla hesap çıkararak tehdit ettikleri tespit edilen bir çeteye operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu biri polis 6 kişinin tutuklandığı öğrenildi. 

YAŞAM 07.07.2020, 15:23 07.07.2020, 15:30
Ankara pavyonlarına operasyon! Kadınları zorla çalıştırmışlar

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Ş.K. isimli bir kişinin, oğullarıyla beraber işlettiği pavyona ilişkin yapılan ihbarın ardından polis ekipleri harekete geçti. 

Polis ekipleri tarafından yapılan takip neticesinde pavyona müşteri olarak gelenlere fazla hesap ödetildiği, karşı çıkanların da silah kullanılarak tehdit edildiği ortaya çıktı. 

Öte yandan, pavyonda işi bırakmak isteyen kadınlara zor kullanılarak senet imzalatıldığı ve cinsel içerikli videolarla tehdit edilerek çalışmaları için baskı kurulduğu belirlendi. 

Örgütün sahip olduğu oto galeride tefecilik yaptıkları ve otomobillerin kilometresini azaltarak yüksek ücretlere sattıkları tespit edildi. 

Polis ekipleri, Ankara merkezli farklı illerde belirlenen 14 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon sonucu biri polis memuru olan 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

11 kişiden 3'ünün serbest bırakıldığı, 8 şüpheliden 6 kişinin tutuklandığı, ikisinin de adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldığı ifade edildi. Tutuklanan 6 kişiden birinin polis memuru olduğu bildirildi.  

Yorumlar (0)