Ankara Emniyeti sokak hayvanlarını unutmadı

Ankara Emniyeti tarafından polislerimizin desteğiyle şehrin dört bir yanına soğuk kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için mama bırakıldı. O anlar EGM’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

YAŞAM 20.02.2021, 15:58 20.02.2021, 16:02
Ankara Emniyeti sokak hayvanlarını unutmadı

Polis ekipleri tarafından zorlu kış günlerinde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için Ankara’da belirli noktalara mama bırakıldı. Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabı üzerinden o anlar paylaşılırken sokak hayvanlarının yalnız olmadığın da mesajı verildi.

Ankara Emniyeti sokak canlarına mama...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için şehrin birçok noktasına mama bırakıldı. Görüntüler Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Soğuk kış mevsiminde yiyecek bulmak konusunda güçlük çeken sokaktaki dostlarımıza mamaların verildiğindeki heyecan ve sevinci ise yürekleri ısıttı.

Yapılan paylaşıma EGM, “Bu soğuk günlerde yiyecek bulmaya ilişkin sıkıntı çeken canları unutmuyoruz. Sizler de uygun noktalara mama bırakabilirsiniz. Her can kuşkusuz bizim için kıymetli. Sokaktaki dostlarımız yalnız değiller.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)