Ankara'da polisi alarma geçiren mezar: 'İnsanlığı gömdüm'

Ankara'nın Sincan ilçesinde, boş bir arazide ‘İnsanlık ölmüş’ yazılı bir mezar olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri alarma geçti. 

YAŞAM 19.06.2021, 10:35
Ankara'da polisi alarma geçiren mezar: 'İnsanlığı gömdüm'

Ankara'da boş arazide bir mezar olduğuna ilişkin ihbar alan Sincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

“İnsanlık ölmüş”

Boş arazide bulunan ve ‘İnsanlık ölmüş’ yazılı bir mezar, bölgeye gelen polis ekipleri tarafından açılınca mezarın boş olduğu belirlendi.

Kısa bir süre sonra boş araziye bu mezarı yapan kişi tespit edildi. Mezarı yapıp görüntülerini sosyal medyada paylaşan Sincan’da esnaf olduğu belirlenen Uğur Akgül, polis ekiplerine mezarı kendisinin yaptığını itiraf etti. Polis ekiplerinin sorguladığı Uğur Akgül'ün, ayrıca savcılıkta da ifade vereceği aktarıldı. 

"İnsanlığı gömdüm" 

Sincan'da esnaf olduğunu söyleyen Uğur Akgül, mezarı niçin yaptığına ilişkin sorulan soruya, "Bütün çevreme kızdım, insanlık ölmüş diye düşündüm. Böyle bir şey yapmaya karar verdim. Durumun polise yansıdığını haber aldım. Polis mezarın boş olduğunu belirledi zaten. Savcılığa da ayrıca ifade vermeye çağırdı" sözlerini kullandı. 

"Kazmayı vurdum, insanlığı gömdüm" sözlerini kullanan Akgül, "Kimsenin kimseye sevgisi, saygısı kalmamış, en iyisi o zaman insanlığı gömmek dedim ve gömdüm" şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar (0)