Ankara'da pavyonlar, "lokanta" oldu! İşte amcanın direk dansı...

Ankara'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında faaliyetleri durdurulan pavyonlar, lokanta ruhsatı alarak çalışmaya başladı. Yaşlı bir adamın, alkolün etkisiyle direk dansı yapmaya çalıştığı görüldü. 

YAŞAM 24.09.2020, 12:00
Ankara'da pavyonlar, "lokanta" oldu! İşte amcanın direk dansı...

Ankara, yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının en fazla olduğu illerden biri...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının en çok arttığı şehrin Ankara olduğuna dikkat çekerek, başkentte önlemlerin artırılacağını duyurmuştu. 

Ankara Valisi Vasip Şahin, son yaptığı açıklamada, vatandaşlarınların maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeye başladıklarını ancak sabırlı olunması ve daha fazla fedakârlık gösterilmesi gerektiğini söylemişti. 

İçişleri harekete geçmişti

İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) döneminde faaliyetlerini durdurması gereken, bar, pavyon, gazino, diskotek ve gece kulüpleri gibi mekânların, "restoran" veya "kafe" ruhsatı alarak eski faaliyetlerini sürdürmesi nedeniyle genelge yayınlamış, söz konusu yerlere yönelik denetimlerin artırılacağı ifade edilmişti. 

Ankara'da "restoran" veya "kafe" ruhsatı alarak yeni tip koronavirüsten (Covid-19) önceki faaliyetlerini sürdüren pavyonlar, tedbirleri umursamayarak vatandaşların sağlığını tehlikeye atmaya devam ediyor. 

Başkentte bir mekânda alkolün etkisine girerek yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerini unutan yaşlı bir adamın, maskesini çenesinin altına indirdiği ve direk dansı yaptığı görüldü. 

Yorumlar (0)