Ankara'da otelden ateş açıldı!

Ankara'nın Ulus semtinde bulunan bir otelden çevreye rastgele ateş açıldı. Polis tarafından ikna edilen şahıs gözaltına alındı.

YAŞAM 17.01.2020, 15:52 17.01.2020, 16:45
Ankara'da otelden ateş açıldı!

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesinin Ulus semtinde saat 15.30 sıralarında gerçekleşti.

İstanbul'dan Ankara'ya iş görüşmesi için gelen Yasin B.'nin araç kiraladığı şirket ile yaşadığı anlaşmazlık neticesinde konakladığı otelin odasında pencereye çıktığı ve bulundurma ruhsatlı tabancası ile çevreye rastgele ateş etmeye başladığı iddia edildi.  Bu esnada çevrede bulunan vatandaşlar paniğe kapıldı. Otelin çevresindeki vatandaşlar, panik içinde koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı 

Yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Polis ekipleri, otelin önünde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Çevredeki cadde ve sokaklar da ekipler tarafından ulaşıma kapatıldı.  

Ateş etmeyi sürdüren Yasin B.'yi telefonla arayan polisler, kendisini ikna etmeye çalıştı. O sırada özel harekat polisi de otele girdi. En sonunda ikna edilen Yasin B., odaya giren özel harekat polislerince gözaltına alındı.

Ölen veya yaralanan olmadı

Olay sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan olmazken, sokakta park halinde duran bir otomobil kurşun isabet etmesi neticesinde hasara uğradı. Yasin B, zırhlı araçla Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından olayla ilgili açıklama yaptı. Vali Şahin, "Altındağ ilçemiz Ulus- Anafartalar bölgesinde etrafa rastgele ateş açan kişi, güvenlik kuvvetlerimizce yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alınmış olup, herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)